В "Сімпсонах" спрогнозували фінал ЧС-2018 ще 20 років тому: опубліковано відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

В "Сімпсонах" спрогнозували фінал ЧС-2018 ще 20 років тому: опубліковано відео

В "Сімпсонах" спрогнозували фінал ЧС-2018 ще 20 років тому: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

В популярному мультсеріалі "Сімпсони" шанувальники знайшли пророкування щодо результатів Чемпіонату світу з футболу, який зараз проходить у Росії.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням наThe Metro.

"За сюжетом п'ятого епізоду дев'ятого сезону 1997 року у фінал Чемпіонату з футболу потрапляють команди Мексики і Португалії. Вони повинні з'ясувати, яка нація є найвеличнішою у світі", - сказано в повідомленні видання.

Зазначимо, що обидві збірні уже показли, що можуть достойно боротися за місце на футбольному олімпі, а тому є шанс, що саме вони зійдуться у фіналі чемпіонату. Відомо, що фінальний матч пройде 15 липня.

Нагадаємо, також в мультиплікаційному серіалі "Сімпсони" автори спрогнозували злиття Disney і Fox.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у російському Саранську на стадіоні "Мордовія Арена" відбувся вирішальний матч третього групового туру чемпіонату світу 2018 з футболу, в якому зіграли збірні Ірану та Португалії. Гра завершилася з рахунком 1:1, завдяки чому португальці отримали путівку в 1/8 фіналу ЧС-2018, а іранці завершили свою участь в мундіалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?