У мережі бурхливо обговорюють несподіваний приїзд до Києва всесвітнього відомого рок-музиканта: опубліковані фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У мережі бурхливо обговорюють несподіваний приїзд до Києва всесвітнього відомого рок-музиканта: опубліковані фото

У мережі бурхливо обговорюють несподіваний приїзд до Києва всесвітнього відомого рок-музиканта: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

У Києві, 28 червня, помітили популярного рок-музиканта Тилля Ліндеманна. Несподівана поява соліста всесвітньо відомої групи Rammstein в українській столиці викликало бурхливе обговорення в мережі.

Перше фото Тилля Ліндеманна в Києві спочатку опублікував користувач Vitaliy V. Beletskiy в соцмережі, а після і інші кияни стали викладати фото з солістом Rammstein, зроблені в київських закладах, передає ONLINE.UA.

Перше фото, яке підтверджує візит Тилля Ліндеманна до Києва, було зроблено на Поштовій площі в центрі Києва, де 28 червня проходила акція протесту, учасники якої виступали проти будівництва торгового центру. Вони вимагали від київської влади розірвати договір із забудовником і створити на Поштовій площі музей, присвячений знайденим там старовинним артефактам.

Фото соліста Rammstein було зроблено з активістами, на підтримку яких виступив рок-музикант. Автор знімка уточнив, що справжня мета появи Ліндеманна в Києві невідома, але жартівливо припустив, що він "приїхав свататися до Світлани Лободи", в романі з якою підозрюють музиканта.

"Тилль, любий, ти свататися приїхав? Так наречена як би тут не живе, шукай у Нью-Йорку",- написав автор фото під знімком.

Пізніше в мережі з'явилося ще кілька фото, на яких зображений фронтмен Rammstein під час візиту до Києва.

"Те почуття, коли сидиш спокійно собі снідаєш, і тут за сусідній столик сідає Тилль Ліндеманн", "Зайшли на каву і випадково зустріли соліста Rammstein"- підписали свої знімки з Тиллем Ліндеманном щасливчики, яким вдалося зустріти музиканта в українській столиці.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що до Києва несподівано приїхала українська співачка Ані Лорак.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?