Для українців відкритий безвіз ще в одну державу
Категорія
Україна
Дата публікації

Для українців відкритий безвіз ще в одну державу

Для українців відкритий безвіз ще в одну державу
Джерело:  online.ua

З п'ятниці, 29 червня, почав діяти безвізовий режим між Україною і державою Антигуа, розташованому в східній частині Карибського моря. Угода про безвіз була підписана урядами двох сторін 5 лютого поточного року.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Департаменту консульської служби МЗС України.

Відзначається, що безвізовий режим між Україною та Антигуа передбачає в'їзд українців на територію острівної держави на термін до 90 днів незалежно від мети поїздки протягом 180 днів. Якщо громадяни України планують довше залишатися на території Антигуа, то необхідно отримати візу в найближчій консульській установі цієї держави перед в'їздом на її територію.

Слід додати, що поряд з безвізовим режимом між Україною та Антигуа, вступив в силу безвіз і з державою Барбуда, яка також розташована в групі Малих Антильських островів в Карибському морі. Главою Антигуа і Барбуда є королева Великої Британії Єлизавета II.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Порошенко анонсував введення безвізового режиму між Україною і Таїландом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?