Бойовики з танків і мінометів обстрілюють позиції ООС на Донбасі: серед бійців ЗСУ є поранені
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики з танків і мінометів обстрілюють позиції ООС на Донбасі: серед бійців ЗСУ є поранені

Бойовики з танків і мінометів обстрілюють позиції ООС на Донбасі: серед бійців ЗСУ є поранені
Джерело:  online.ua

На Донбасі тривають запеклі бої по всій лінії фронту. Бойовики прицільно обстрілюють позиції ООС з забороненої Мінськими угодами зброї, в результаті чого поранення отримали двоє українських захисника.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

Всього за минулу добу, 29 червня, російсько-окупаційні війська вчинили 34 обстріли по позиціях ЗСУ. На Луганському напрямку найбільш напруженою ситуація залишалася в районі Новотошківського і Кримського - там бойовики з танків, гранатометів і великокаліберних кулеметів вели вогонь по українським військовим. Також бої йшли в районі Світлодарської дуги, біля Новозванівки, Травневого і Світлодарська.

На Горлівському напрямку інтенсивні бої йшли в районі Луганського. Там противник застосовував по позиціях ООС гранатомети, 82-мм міномети і стрілецьку зброю. На Донецькому напрямку бойовики обстрілювали українських військових біля Мар'їнки, Авдіївки, Пєсков, Новомихайлівки та Верхньоторецька, на Маріупольському - в районі Гнутового, Бердянського, Водяного, Павлопіля, Широкино і лебединського ворог провокував ЗСУ з 120-мм мінометів.

Українські військові контролювали складну ситуацію на Донбасі і надавали адекватну відповідь ворогові. За даними розвідки, в ході бойових дій було знищено трьох і поранено двох бойовиків.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що ватажок "ДНР" Олександр Захарченко знову висунув скандальну умову для переговорів з Україною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?