Мій демон: дівчина Ілона Маска оригінально привітала його з днем ​​народження
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Мій демон: дівчина Ілона Маска оригінально привітала його з днем ​​народження

Мій демон: дівчина Ілона Маска оригінально привітала його з днем ​​народження
Джерело:  online.ua

Канадська співачка Клер Еліс Буше, більш відома під псевдонімом Граймс, оригінально привітала американського бізнесмена Ілона Маска з днем народження. Вона написала загадкове привітання засновнику компанії SpaceX російською мовою, яким спантеличила користувачів мережі.

Своє привітання Маску Граймс розмістила на його сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

"Мой демон, с днем рождения",- написала Граймс до фото Маска, на якому зображений святковий торт зі свічками.

Шанувальники Маска вважають, що космічний торт Ілону подарувала також Граймс. Кулінарне творіння оформлено у формі літаючої тарілки, а на самому торті присутній напис: "Насолоджуйся свом 48-м роком в симуляції!". Передплатники Маска згадали, що на думку засновника SpaceX наша реальність може виявитися комп'ютерною симуляцією, тому впевнені, що Ілон оцінив побажання на солодкому презент. При цьому вони губляться в здогадах, чому Граймс написала для нього привітання російською мовою.

Нагадаємо, Ілон Маск відзначав свій день народження 28 червня. Американському бізнесменові в 2018 році виповнилося 47 років. Про роман Маска з Граймс стало відомо в травні місяці, після спільної появи пари на щорічному Балу Інституту костюмів Нью-Йорку.

Слід зазначити, що співачка Граймс народилася і живе в Канаді, але є українкою по материнській лінії. Раніше в інтерв'ю вона розповідала, що її виховували бабуся і дідусь з України, які розмовляли з нею російською мовою.

Раніше ONLINE.UA публікував відео першої появи Ілона Маска з канадською співачкою на публіці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?