Матч Уругвай - Португалія в 1/8 фіналу ЧС-2018: результати і видовищне відео голів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Матч Уругвай - Португалія в 1/8 фіналу ЧС-2018: результати і видовищне відео голів

Матч Уругвай - Португалія в 1/8 фіналу ЧС-2018: результати і видовищне відео голів
Джерело:  online.ua

У Сочі на стадіоні "Фішт" відбувся відбірковий матч 1/8 фіналу чемпіонату світу з футболу, в якому на полі зустрілися збірні Уругваю і Португалії. Гра завершилася з рахунком 2:1 на користь уругвайців - вони отримали путівку в 1/4 фіналу ЧС-2018, а португальці завершили участь в мундіалі.

Огляд матчу Уругвай - Португалія і відео голів був опублікований на офіційному каналі ФІФА, передає ONLINE.UA.

Рахунок матчу Уругвай - Португалія був відкритий на 7-й хвилині першого тайму. Перший гол забили уругвайці. Його автором став Кавані. Португальці намагалися зрівняти рахунок до кінця першого тайму - Роналду кілька разів пробивав по воротах суперників, але так і не зміг забити гол у ворота збірної Уругваю.

На початку другого тайму збірна Португалії все ж зрівняла рахунок. Після розіграшу кутового гол в ворота південноамериканців забив Пепе. Але уругвайці швидко повернули лідерство в грі. Автором другого голу знову став Кавані.

До кінця гри збірній Португалії так і не вдалося обіграти суперників. Матч завершився з рахунком 2:1. Перемога дісталася уругвайцям, які в 1/4 фіналу ЧС-2018 зіграють з Францією. Матч Уругвай - Франція пройде 6 липня в Нижньому Новгороді.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, які команди пройшли в плей-офф ЧС-2018 і розклад усіх матчів 1/8 фіналу мундіалю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?