В "ДНР" стався потужний вибух на газовому об'єкті: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

В "ДНР" стався потужний вибух на газовому об'єкті: з'явилося відео

В "ДНР" стався потужний вибух на газовому об'єкті: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У ніч на 1 липня в так званій "ДНР" стався потужний вибух на газорозподільній станції в Новоазовському районі. У результаті події південні райони окупованої Донецької області залишилися без газу.

Відео потужного нічного вибуху було опубліковано в соцмережах, передає ONLINE.UA.

У коментарях до відео зазначено, що вибух на ГРС стався близько 23:00. Відзначається, що бойовики як завжди спробують списати його на "провокації" ЗСУ.

"Близько 23:00 стався потужний вибух на ГРС в Новоазовському районі, весь південь без газу. Зараз придумають казку про "укрдрг",- йдеться в повідомленні.

Пізніше дійсно в пропагандистських російських ЗМІ з'явилася така інформація. Там написали, що тисячі жителів по обидві лінії зіткнення в Донецькій області залишилися без газу через вибух на газорозподільній станції, який "здійснили сили ЗСУ".

"Хтось там, давічі, потужні газові турбіни випробував? Так крани за собою закривати треба", - коментують користувачі подію, згадавши, що 30 червня окупанти Криму похвалилися випробуванням скандальних турбін Siemens.

На даний момент в "МНС ДНР" повідомили, що 30 червня о 23:35 сталася розгерметизація газового обладнання з подальшим смолоскиповим горінням на ГРС в Новоазовському районі. В результаті цього без газу залишилися майже шість тисяч абонентів з Новоазовська, Седово, Обриву, Хомутове, Гусельщиково, Маркино, Рози Люксембург і Сєдово-Василівки.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що н а одній з позицій російсько-окупаційних військ стався потужний вибух таємного складу зброї, в результаті якого загинуло два бойовика, а ще один отримав серйозні поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?