Це питання безпеки всього світу: Порошенко про вступ України в НАТО
Категорія
Україна
Дата публікації

Це питання безпеки всього світу: Порошенко про вступ України в НАТО

Це питання безпеки всього світу: Порошенко про вступ України в НАТО
Джерело:  online.ua

Україна для безпеки всього світу на сьогоднішній день робить більше, ніж багато інших членів НАТО. Цей внесок повинні належним чином оцінити в Альянсі.

Про це написав український глава Петро Порошенко на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Порошенко зазначив, що український народ вже давно чітко визначився зі своїм майбутнім у сім'ї народів Вільного світу. Одним з головних завдань України, на сьогоднішній день, є входження в трансатлантичну систему безпеки.

"Уже сьогодні ми робимо незрівнянно більше для регіональної і світової безпеки, ніж багато хто з інших партнерів по НАТО. І цей наш внесок, нашу самопожертву, повинні бути належним чином оцінені в НАТО. В цьому питанні немає і не може бути вузьконаціональних інтересів. Це питання безпеки всього Вільного Світу",- написав Порошенко.

Раніше український глава відзначав, що двері НАТО для України відкриті, але все залежить від темпів проведення реформ. Порошенко наголошував, що надзвичайно важливим базисом для вступу України в НАТО стане закон про національну безпеку, який він підпише найближчим часом.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Парубій підписав закон про національну безпеку України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?