ФІФА покарала Росію за скандальний проступок уболівальників на ЧС-2018
Категорія
Спорт
Дата публікації

ФІФА покарала Росію за скандальний проступок уболівальників на ЧС-2018

ФІФА покарала Росію за скандальний проступок уболівальників на ЧС-2018
Джерело:  Reuters

Росію оштрафували на 10 тисяч швейцарських франків за скандальний проступок уболівальників на ЧС-2018. ФІФА покарала Російський футбольний союз за "дискримінаційний" банер, який вболівальники продемонстрували під час матчу збірної Росії та Уругваю.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

У джерелі не вказано, що було написано на банері російських уболівальників. Відзначається, що штрафи за скандальні проступки футбольних фанатів на ЧС-2018 були виписані також Марокко, Мексиці та Сербії.

Зокрема, Мексику оштрафували на 15 тисяч швейцарських франків за те, що вболівальники кидали сторонні предмети на поле під час матчу мексиканської та шведської збірних. Сербії доведеться заплатити штраф у розмірі 20 тисяч франків за банер з образливим підтекстом. Марроко оштрафували на 65 тисяч франків за інциденти на трибунах під час матчу з Іспанією і за те, що представники техперсоналу вийшли на поле після фінального свистка.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що матч Уругвай - Португалія в 1/8 фіналу ЧС-2018 завершився перемогою південноамериканців. Гра завершилася з рахунком 2: 1, завдяки чому уругвайці отримали путівку в 1/4 фіналу мундіалю, а португальці завершили боротьбу за Кубок світу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?