Саакашвілі виступив з гучною заявою про повернення в Грузію
Категорія
Світ
Дата публікації

Саакашвілі виступив з гучною заявою про повернення в Грузію

Саакашвілі виступив з гучною заявою про повернення в Грузію
Джерело:  online.ua

Колишній грузинський президент і глава Одеської обладміністрації Міхеїл Саакашвілі, який зараз живе в Нідерландах, заявив, що восени 2018 року повернеться до Грузії, де його заочно засудили до шести років в'язниці.

Про це Саакашвілі написав на своїй сторінці в соцмережі, коментуючи інтерв'ю в ефірі каналу RTVI, передає ONLINE.UA.

Саакашвілі заявив, що не боїться того, що його можуть затримати і відправити за ґрати. Він вважає, що грузинська влада вже давно б здійснила екстрадицію його з України, якби могла це зробити.

"Я повернуся до Грузії. Якби вони думали, що мене зможуть затримати і утримати, вони б давно вже мене забрали з України. Вони не можуть мене затримати, тому що у нас реально дуже потужна підтримка", - упевнений Саакашвілі.

При цьому політик запевнив, що не збирається балотуватися ні в президенти Грузії, ні в президенти України. Раніше на своїй сторінці в соцмережі він також написав, що буде підтримувати в Грузії кандидата в президенти від широкої народної коаліції, а в Україні буде продовжувати боротьбу за те, щоб "український народ жив не гірше швейцарців".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, Саакашвілі похвалився новою роботою в Нідерландах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?