У Москві невідомий захопив в заручники покупців магазину: є постраждалі
Категорія
Світ
Дата публікації

У Москві невідомий захопив в заручники покупців магазину: є постраждалі

У Москві невідомий захопив в заручники покупців магазину: є постраждалі
Джерело:  online.ua

Вдень 1 липня, на півночі Москви в одному з магазинів невідомий захопив заручників. Інцидент стався на Великий Академічній вулиці в магазині "Діксі".

Про гучну подію в Москві повідомляють російські ЗМІ з посиланням на прес-службу Головного управління МВС по російській столиці, передає ONLINE.UA.

За попередньою інформацією, зловмисник захопив у заручники співробітників магазина і покупців. Також повідомляється, що нападник поранив одну з жінок ножем, порізавши їй руки.

Правоохоронці повідомляють, що оточили магазин, в якому утримуються заручники. На місці НП також працюють співробітники СК Росії. У зв'язку з інцидентом на Великій Академічній вулиці перекрито рух на проїжджій частині і тротуарі.

У мережі повідомляють, що нападник, що утримує людей в магазині, знаходиться в нетверезому стані. Є інформація, що він вимагає викуп за заручників в розмірі 300 тисяч рублів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в кінці минулого року в Харкові були захоплені в заручники співробітники "Укрпошти".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?