Ще один мобільний оператор запускає 4,5G в Україні
Категорія
Технології
Дата публікації

Ще один мобільний оператор запускає 4,5G в Україні

Ще один мобільний оператор запускає 4,5G в Україні
Джерело:  interfax.com.ua

З 1 липня 2018 року мобільний оператор "Київстар" запускає швидкісний інтернет 4,5G в Україні. Першим містом, жителі якого отримають доступ до мережі 4G в діапазоні 1,8 ГГц, стане Київ.

Про це повідомив глава компанії "Київстар" Петро Чернишов, передає ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.

"Наші конкуренти хочуть красиво оголосити, що вони запускають відразу і скрізь. У нас інша стратегія: ми хочемо, щоб все добре працювало, тому спочатку запускаємо в Києві - це дуже багато базових станцій. І ми хочемо, щоб у нас було два дні, щоб перевірити, як воно працює", - заявив Чернишов.

За словами голови "Київстару", якщо стартовий запуск 4,5G в Києві пройде успішно, то 3 липня швидкісний мобільний інтернет буде запущений в Одесі та інших південних курортах, а 5 липня - у Львові та прилеглих до нього містах.

Нагадаємо, мобільний інтернет 4G в діапазоні 2,6 ГГц став доступним українцям навесні 2018 року. До кінця року мобільні оператори мають намір покрити більшу територію України мережею LTE-1800.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що з 1 липня мобільні оператори Lifecell і Vodafone також запустили швидкісний мобільний інтернет 4,5G в багатьох містах України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?