Українська легкоатлетка здобула почесну нагороду на престижному турнірі в Парижі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Українська легкоатлетка здобула почесну нагороду на престижному турнірі в Парижі

Українська легкоатлетка здобула почесну нагороду на престижному турнірі в Парижі
Джерело:  online.ua

Українська легкоатлетка Юлія Левченко стала володаркою бронзової медалі на етапі Діамантової ліги в Парижі. Вона подолала висоту 1,97 м з другої спроби, завдяки чому посіла третє місце на престижному турнірі.

Видовищне відео свого стрибка Левченко опублікувала в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Подолання висоти в 1,97 м стало кращим результатом Левченко в поточному сезоні. При цьому найкращим кар'єрним результатом легкоатлетки є висота 2,01 м.

Тріумфатором Діамантової ліги в Парижі стала росіянка Марія Ласіцкене з результатом 2,04 м. Цей результат став найкращим в світі в сезоні 2018 року. Срібну медаль на турнірі отримала Нафіссату Тіам з Бельгії, яка взяла висоту 1,97 м з першої спроби.

Слід зазначити, що на даному турнірі ще одна українка посіла 6-е місце. Нею стала Катерина Табашнік, яка подолала висоту в 1,94 м.

У загальному заліку Діамантової ліги на даний момент Юлія Левченко займає третє місце з 15 очками. Перше місце в ньому займає росіянка Ласіцкене з 32 очками, а друге - Мірела Демірева з Болгарії, на рахунку якої 26 очок.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що юна українська гімнастка Христина Погранична перемогла на міжнародному турнірі в Туреччині.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?