ЗСУ взяли під свій контроль ще один населений пункт на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ взяли під свій контроль ще один населений пункт на Донбасі

ЗСУ взяли під свій контроль ще один населений пункт на Донбасі
Джерело:  online.ua

Українські військові взяли під свій контроль село Золоте-4, розташоване в Попаснянському районі Луганської області. Цей населений пункт знаходився в "сірій зоні" на лінії розмежування конфлікту і зараз знаходиться під повним контролем ЗСУ.

Про це повідомив координатор групи "Інформаційний супротив" Дмитро Тимчук, передає ONLINE.UA.

Відзначається, що Золоте під свій контроль ЗСУ взяли в кінці червня завдяки спецоперації за участю роти глибинної розвідки ООС. Тимчук підкреслив, що населений пункт Золоте-4 є важливою адміністративною одиницею, яка знову перейшла під контроль української сторони.

Також відомо, що Золоте вдалося взяти без бою та без порушеннь Мінських угод. За даними Тимчука, під час спецоперації втрат з боку ООС і мирного населення немає.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 8 травня українські військові взяли під свій контроль населений пункт Південне. Там бойовики намагалися відтіснити ЗСУ, але українські захисники дали адекватну відсіч ворогу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?