На Кримському мосту дівчина влаштувала епічну ДТП в прямому ефірі: в мережі з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

На Кримському мосту дівчина влаштувала епічну ДТП в прямому ефірі: в мережі з'явилося відео

На Кримському мосту дівчина влаштувала епічну ДТП в прямому ефірі: в мережі з'явилося відео
Джерело:  online.ua

На Кримському мосту, незаконно побудованому Росією на окупованому півострові, сталася чергова ДТП. На цей раз його винуватицею стала дівчина, яка за кермом захопилася зйомкою мосту і врізалася в Mini Cooper.

Відео моменту аварії було опубліковано в мережі, передає ONLINE.UA.

"Секрет успіху: Як стати зіркою "Інста", заробити тисячі передплатників, прибрати горбочок на носі і зайві ребра і зняти найкрутішу Сторіс", - йдеться у підписі до відео

У коментарі до відео також повідомляється, що до моменту аварії дівчина, яка була за кермом авто, викладала в Інстаграм селфі, зроблене на фоні арки Кримського моста, але так захопилася процесом, що забула про правила дорожнього руху. Автор відео не уточнює, чи були постраждалі в виниклій аварії, але відмічає, що після зіткнення авто на мосту утворилася довга пробка.

Користувачі мережі в шоці від автолюбительки, яка влаштувала зйомки Кримського моста за кермом автомобіля. Вони вважають, що для таких водіїв потрібно ввести окремі штрафи.

"Про що я і говорив, то лі ще буде! Потрапивши в ДТП водії легко можуть задавити любителів селфі на мосту і їх дітей, які вирішили випендритися і паркуються на неіснуючому "узбіччі", всупереч правилам дорожнього руху і банальної техніки безпеки, а на прості зауваження реагують бурхливо: "що ви злі такі?", "Селфі - це ж позитив!" Повірте. Буде і такий випадок","Це магія Кримського маста нак на неї подіяла ","І хто таким права видає? ", - коментують користувачі мережі відео чергової ДТП на Кримському мосту.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на Кримському мосту через кілька днів після відкриття відбулася перша ДТП.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?