Дощі поступово відступають: синоптики повідомили про повернення тепла в Україну
Категорія
Україна
Дата публікації

Дощі поступово відступають: синоптики повідомили про повернення тепла в Україну

Дощі поступово відступають: синоптики повідомили про повернення тепла в Україну
Джерело:  online.ua

З понеділка, 2 липня, в Україні почне поліпшуватися погода. Дощі закінчаться на півдні і сході України, а вже з середи, 4 липня, переважно сухо і тепло буде майже на всій території країни.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укргідрометцентр.

За прогнозами синоптиків, у понеділок, 2 липня, на Заході і Півночі України, в Чернігівській, Житомирській, Рівненській, Львівській, Хмельницькій та Волинській областях ще дощитиме. Температура повітря там буде триматися на відмітках +13...+ 18 градусів, а в нічний час опускатися до +9 градусів. Пройдуть дощі і в Києві. В українській столиці днем буде сиро і прохолодно, але вночі дощ закінчиться.

Прогноз погоди в Україні на 2 липня

У Черкасах, Полтаві, Харкові, Дніпрі, Одесі, Миколаєві та Херсоні 2 липня буде тепло. Температура повітря підніметься до +25 градусів.

Прогноз погоди в Україні на 3 липня

У вівторок, 3 липня, дощі почнуть закінчуватися і в західних областях. Сонце вигляне у Вінницькій, Чернівецькій, Хмельницькій, Тернопільській і Івано-Франківській областях. Невеликі дощі пройдуть в Рівному, Луцьку, Житомирі та Львові. У Києві погода 3 липня залишиться колишньою - в українській столиці дощитиме і буде прохолодно.

Прогноз погоди в Україні на 4 липня

У середу, 4 липня, літня погода встановиться майже по всій Україні. Щільну хмарність змінить сонце, а температура повітря в усіх регіонах почне підвищуватися, але естремальної спеки не очікується.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Миколаївській області випав аномальний град гігантського розміру.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?