Гороскоп для всіх знаків зодіаку на тиждень з 2 по 8 липня на ONLINE.UA
Категорія
Культура
Дата публікації

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на тиждень з 2 по 8 липня на ONLINE.UA

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на тиждень з 2 по 8 липня на ONLINE.UA
Джерело:  online.ua

Перший тиждень другого літнього місяця неоднозначний для всіх знаків зодіаку - успіх буде залежати тільки від наполегливості та працьовитості. Про те, як себе вести і як краще спланувати роботу і відпочинок Ви можете дізнатися в астрологічному гороскопі на тиждень з 2 по 8 липня 2018 року для всіх знаків зодіаку на ONLINE.UA.

Гороскоп на тиждень з 2 по 8 липня 2018 роки Овен ♈

Для Овнів на цьому тижні любовні справи повинні відійти на другий план, а в пріоритет потрібно поставити серйозні і практичні цілі. Можливі проблеми з домочадцями і побутові клопоти. На вихідні краще запланувати відпочинок на природі.

Гороскоп на тиждень з 2 по 8 липня 2018 роки Телець ♉

У Тельців цей тиждень буде спокійним у всіх сферах життя. Всі складні питання будуть вирішені і з'явиться час на себе та на вивчення чогось нового. Представників цього знаку зодіаку, які шукають роботу, чекають гарні новини. У вихідні ймовірні зустрічі, які принесуть корисну інформацію.

Гороскоп на тиждень з 2 по 8 липня 2018 роки Близнюки ♊

Близнюкам цей тиждень слід присвятити поліпшенню фінансового стану, тому доведеться сконцентруватися на роботі. Можливі ризики виникнення конфлікту з колегами та рідними. Під загрозою може опинитися запланована поїздка, тому постарайтеся врегулювати ситуацію без емоцій.

Гороскоп на тиждень з 2 по 8 липня 2018 роки Рак ♋

Для Раків цей тиждень підійде для відпочинку. Відкладіть усі важливі справи, оскільки не виключені втрати і безглузді помилки. Також Вам варто подбати про здоров'я - візьміть відпустку або додаткові вихідні дні, щоб присвятити час собі.

Гороскоп на тиждень з 2 по 8 липня 2018 роки Лев ♌

Левів на цьому тижні можуть чекати розчарування і труднощі на роботі, тому всі справи краще відкласти на потім і зайнятися особистим життям. Можливі романтичні знайомства з сюрпризами. На вихідних краще влаштувати приємний шопінг - є всі шанси зробити вигідні придбання.

Гороскоп на тиждень з 2 по 8 липня 2018 роки Діва ♍

У Дів на цьому тижня можливі кардинальні зміни в особистому житті. У багатьох представників цього знака зодіаку можуть збутися давні мрії. Також цей тиждень ідеально підходить для зміни іміджу і оновлення гардеробу.

Гороскоп на тиждень з 2 по 8 липня 2018 роки Терези ♎

Для Терезів настав час розваг, активного спілкування і нових знайомств. Спілкування з рідними, колегами та близькими буде даватися легко. Але варто звернути увагу на здоров'я - можливі загострення хронічних захворювань.

Гороскоп на тиждень з 2 по 8 липня 2018 роки Скорпіон ♏

Думки Скорпіонів цього тижня будуть повністю поглинені мріями про відпочинок. Можете сміливо планувати і відправлятися в подорож - зараз найвдаліший час. Також Скорпіонів чекає фінансовий успіх, можливе підвищення зарплати або повернення великої суми боргу.

Гороскоп на тиждень з 2 по 8 липня 2018 роки Стрілець ♐

Для Стрільців ця тиждень вдалий в усьому. На роботі чекають цікаві проекти, які допоможуть досягти нових висот, а в середині тижня можливі цікаві зустрічі і знайомства, які виявляться дуже корисними. Вихідні краще провести в колі сім'ї, щоб уникнути необдуманих вчинків.

Гороскоп на тиждень з 2 по 8 липня 2018 роки Козеріг ♑

Козерогів на цьому тижні чекає маса сюрпризів. На початку тижня можливі зміни в особистому житті, а в другій половині Вас чекають успіхи на роботі. На вихідних постарайтеся присвятити час собі, щоб відновити енергетичний баланс після насиченого тижня.

Гороскоп на тиждень з 2 по 8 липня 2018 роки Водолій ♒

Водоліям на цьому тижні потрібно присвятити час на врегулювання сімейних справ, особливо якщо є які-небудь конфлікти або суперечки. Друга половина тижня ідеально підходить для планування відпочинку і подачі документів у візовий центр. Можете сміливо збиратися у відпустку - є всі шанси потрапити на привабливу і вигідну пропозицію туроператора.

Гороскоп на тиждень з 2 по 8 липня 2018 роки Риби ♓

У Риб цей тиждень буде досить неспокійним. Можливі інтриги на роботі, а також фінансові втрати. Після напружених буднів вихідні краще провести на самоті, щоб визначитися з планами на майбутнє.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?