На Донбасі Нацгвардія затримала "прокурора" "ДНР"
Категорія
Україна
Дата публікації

На Донбасі Нацгвардія затримала "прокурора" "ДНР"

На Донбасі Нацгвардія затримала "прокурора" "ДНР"
Джерело:  online.ua

Національна гвардія України затримала на виїзді з Маріуполя громадянина, який вважається так званим "прокурором" "ДНР".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу НГУ.

Вказано, що 1 липня правоохоронці зупинили легковий автомобіль KIA Ceed для перевірки документів пасажирів та салону транспортного засобу. У ньому перебував громадянин 1986 року народження, уродженець міста Маріуполь, який зараз проживає в Севастополі.

"Під час перевірки затриманого громадянина в ситуаційному центрі за базою даних Національної поліції виявилося, що чоловік безпосередньо причетний до діяльності незаконних збройних формувань так званої "ДНР", а саме є співробітником прокуратури "ДНР", - йдеться в повідомленні.

Прес-служба зазначає, що 1 липня на блокпосту на виїзді із селища Благодатне Донецької області гвардійці зупинили для перевірки міжміський автобус "Маріуполь - Святогорськ," в якому один з пасажирів 1984 року народження, житель міста Горлівка, мав зв'язки з незаконними збройними формуваннями так званої "ДНР".

Обидва громадяни були затримані і передані співробітниками Нацполіції для подальшого з'ясування обставин.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  на Донбасі був затриманий агент "ДНР", який проводив розвідку поблизу об’єктів ЗСУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?