В Польщі співачку Бейонсе рятували за допомогою драбини: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

В Польщі співачку Бейонсе рятували за допомогою драбини: опубліковано відео

В Польщі співачку Бейонсе рятували за допомогою драбини: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У Польщі відома співачка Бейонсе під час концерту виявилася заблокованою на одній із конструкцій на сцені - зірку довелося рятувати за допомогою драбини.

Відео інциденту було опубліковано на YouTube-каналі Random Video Serviss, передає ONLINE.UA.

Зазначається, що виконавиця давала концерт в рамах гастрольного туру On the Run II. Конструкція, на якій Бейонсе виявилася заблокованою, знаходилася високо над землею, тому зірка не могла спуститися самостійно.

"З технічних причин опустити її на землю виявилося неможливо, і артистці запропонували спуститися по драбині. Бейонсе, одягнена в високі ботфорти на шпильці і облягаюче чорне боді, досить неохоче на це погодилася, оскільки боялася впасти", - розповіли очевидці.

Нагадаємо, що раніше дочка відомих виконавців Бейонсе і Jay-Z Блю Айві прийшла на церемонію Греммі-2018 в білому костюмі від української дизайнерки Валерії Ковальської. Відзначається, що персональний стиліст співачки підібрав для Блю Айві кілька комплектів одягу від української дизайнерки, з яких шестирічна дівчинка вибрала для Греммі-2018 стильний білий костюм, який одягла разом з сріблястими туфлями.

Як повідомляв ONLINE.UA,  Бейонсе стала найбільш оплачуваною виконавицею за підсумками 2017 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?