Припиніть це негайно: Трамп розповів, хто "маніпулює" світовим ринком нафти
Категорія
Економіка
Дата публікації

Припиніть це негайно: Трамп розповів, хто "маніпулює" світовим ринком нафти

Припиніть це негайно: Трамп розповів, хто "маніпулює" світовим ринком нафти
Джерело:  online.ua

Американський президент Дональд Трамп заявив, що Організація країн-експортерів нафти "маніпулює" світовим ринком нафти, а також додав, що вона повинна негайно припинити це робити.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Fox News.

В прямому ефірі телеканалу американському лідеру було поставлено запитання, чи мають місце на глобальному нафтовому ринку маніпуляції. Президент США не вагаючись звинуватив Організацію країн-експортерів нафти (ОПЕК) в маніпулюванні цінами.

"Сто відсотків, це робить ОПЕК, сто відсотків, і їм краще б припинити, оскільки ми захищаємо ці країни, багато з цих країн. ОПЕК маніпулює", - відповів Трамп.

Варто зазначити, що раніше у Відні країни ОПЕК домовилися про збільшення видобутку нафти на 1 млн барелів на добу за умови виходу на 100%-ве виконання раніше взятих на себе зобов'язань щодо кількісних обмежень видобутку нафти.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  голова ОПЕК Мохаммед Баркіндо заявив, що світовий попит на нафту виросте в 2018 році на 1,6 млн барелів на добу. Ребалансування ринку забезпечує обмеження видобутку нафти. Він додав, що ринок йде шляхом відновлення балансу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?