"Помирав у калюжі крові": невідомий жорстоко вбив сина українського політика
Категорія
Події
Дата публікації

"Помирав у калюжі крові": невідомий жорстоко вбив сина українського політика

"Помирав у калюжі крові": невідомий жорстоко вбив сина українського політика
Джерело:  online.ua

Невідомий вбив старшого сина українського політика і голови "Парламентського клубу" Олександра Ржавського - Дмитра.

Про це 1 липня екс-нардеп написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook, передає ONLINE.UA.

За його словами, Дмитра вбили по-варварськи. Він помирав удень у калюжі крові на бетонній підлозі свого виробничого складу наодинці зі своїм убивцею.

"Він сам його привіз туди для розмови, сподіваючись, що своя територія буде якоюсь гарантією, що висловлені погрози тільки слова", - написав політик

Екс-нардеп зазначив, що декілька днів тому син супроводжував його в закордонній поїздці. Але ділові переговори перенесли, і поїздка перетворилася на відпочинок. Виявилося, що ці дні стали прощанням для батька і сина.

"Ми використовували цю несподівану відпустку для спілкування, обговорення планів на майбутнє, уважного і виваженого розбору польотів минулого. В наших розмовах несподівано виявилося багато філософського, яке сьогодні стало певним прогнозом",- написав Ржавський.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 11 травня в Чорногорії було виявлено тіло українки Анастасії Лашманової. Правоохоронці повідомили, що на її тілі виявлено сліди насильства і численні ножові поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?