В Донецькій області прогримів ще один вибух - є постраждалі
Категорія
Україна
Дата публікації

В Донецькій області прогримів ще один вибух - є постраждалі

В Донецькій області прогримів ще один вибух - є постраждалі
Джерело:  online.ua

2 липня у Волноваському районі Донецької області прогримів вибух, в результаті якого постраждав 14-річний хлопчик. Вказано, що він перебував сам удома, коли це сталося.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Нацполіції.

Дитину зразу ж госпіталізували, на місці працює слідчо-оперативна група місцевої поліції.

За даними відомства, виклик про те, що в медустанову з різними травмами доставлено школяра, надійшов поліцейським о 13:00.

"Попередньо відомо, що першими звук вибуху почули сусіди, а далі з будинку вибігла закривавлена дитина і попросила допомоги. Подробиці того, що сталося, а також походження вибуху, з'ясовуються",- сказано в повідомленні.

Нагадаємо, у ніч на 1 липня в так званій "ДНР" стався потужний вибух на газорозподільній станції в Новоазовському районі. У результаті події південні райони окупованої Донецької області залишилися без газу. Вказано, що вибух на ГРС стався близько 23:00. Відзначається, що бойовики як завжди спробують списати його на "провокації" ЗСУ.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що н а одній з позицій російсько-окупаційних військ стався потужний вибух таємного складу зброї, в результаті якого загинуло два бойовика, а ще один отримав серйозні поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?