Бойовики з гранатометів і кулеметів атакують сили ООС на Донбасі: серед бійців ЗСУ є поранені
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики з гранатометів і кулеметів атакують сили ООС на Донбасі: серед бійців ЗСУ є поранені

Бойовики з гранатометів і кулеметів атакують сили ООС на Донбасі: серед бійців ЗСУ є поранені
Джерело:  online.ua

Ситуація на Донбасі залишається складною, незважаючи на введене з 1 липня так зване "хлібне перемир'я". Бойовики, ігноруючи всі домовленості і Мінські угоди, обстрілюють позиції ООС з забороненої зброї, в результаті чого поранення отримав один боєць ЗСУ.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

Всього за минулу добу, 2 липня, бойовики здійснили 21 обстріл по позиціях українських захисників. На Луганському напрямку з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї вони вели вогонь в районі Кримського і Причепилівки, в районі Луганського Новолуганського і Новозванівки. Також противник почав обстріли в районі нової позиції українських захисників в районі Золотого-4, яке недавно зайняли сили глибинної розвідки ООС.

На Донецькому напрямку бойовики обстріляли захисників Пєсков з протитанкових гранатометів. А найгострішою ситуація залишалася на Маріупольському напрямку. Там в районі Гнутове, Широкино, Врдяного, Павлопіля, Чермалика та Лебединського російсько-окупаційні війська вели провокативний вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, намагаючись змусити українських військових відкрити вогонь у відповідь.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що ватажок "ДНР" Олександр Захарченко відзначився черговими погрозами щодо введення миротворців ООН на Донбас.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?