Стало відомо про нове свавілля силовиків Путіна в Азовському морі
Категорія
Україна
Дата публікації

Стало відомо про нове свавілля силовиків Путіна в Азовському морі

Стало відомо про нове свавілля силовиків Путіна в Азовському морі
Джерело:  online.ua

В ніч з 2 на 3 липня російські спецслужби затримали ще два морських іноземних судна в Азовському морі, одне з яких йшло з Маріуполя, а інше прямувало в маріупольський порт.

Про нове свавілля силовиків Путіна в Азовському морі повідомив керівник проекту "Майдан Закордонних Справ" Андрій Клименко на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Він уточнив, що перше судно було затримано о 20:30 2 липня в 22 км від Бердянської коси. Це був турецький суховантаж, який прямував з Маріуполя до Туреччини. Друге судно, яке прямувало з Туреччини до Маріуполя, затримали в 00:30 3 липня в 20 км на південь від Бердянської коси.

Клименко також опублікував карти, на яких показав, де були затримані іноземні морські судна в Азовському морі береговою охороною російської ФСБ. Він додав, що перше судно було затримано на дві години, а друге - на три.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, Україна готова відповісти на нахабство Росії в Азовському морі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?