Цілком таємно: в мережі сміються над новим фейком ватажка "ЛНР" про прибулих іноземних шпигунів на Донбас
Категорія
Події
Дата публікації

Цілком таємно: в мережі сміються над новим фейком ватажка "ЛНР" про прибулих іноземних шпигунів на Донбас

Цілком таємно: в мережі сміються над новим фейком ватажка "ЛНР" про прибулих іноземних шпигунів на Донбас
Джерело:  online.ua

Один з ватажків так званої "ЛНР" поширив черговий фейк, яким розсмішив користувачів мережі. Він заявив, що на Донбас прибули іноземні "агенти" для збору розвідувальної інформації.

Відео фейкової заяви представника так званої "Народної міліції ЛНР" Андрія Марочко було опубліковано в мережі, передає ONLINE.UA.

На "прес-конференції" Марочко заявив, що "агенти" прибули з Франції, щоб зібрати інформацію про дії ЗСУ на Донбасі, яка "дискредитує українських військових".

"Три цілком таємних французьких агента, цілком таємно прибули в Трьохізбенку збирати цілком таємну інфу, що ганьбить честь і гідність українських військових, і в першу чергу (цілком таємно, звичайно) доповіли Марочко про прибуття", - іронічно прокоментували автори відео фейкову заяву бойовика.

Користувачі мережі масово коментують заяву Марочко про "прибуття" на Донбас іноземних розвідників, які збирають інформацію проти України.

"Видно, що у них там зовсім погано", "Молодець! Викрив таки шпигунів іноземних", "Тут головний меседж для аудиторії - що західники копають під українську владу", "Ну ось дарма що ростом всього півтора метра (Марочко), зате скільки мікрофонів (і яких!) назбирав .. Талант. Куди там тому Левітану..","А як воно з використанням полонених в пропаганді?","А чого французькі агенти, а не ізраїльські?
Дивно, ізраїльські адже крутіше", - коментують в мережі новий фейк від бойовиків" ЛНР ".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що ватажок бойовиків "ДНР" Олександр Захарченко відзначився черговою скандальною заявою. Він назвав спільну мету так званих "ЛНР" і "ДНР", яка полягає в захопленні територій України, які бойовики вважають своїми.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?