Буде вам "інспектор Фреймут": Омелян анонсував перевірку українських літаків
Категорія
Україна
Дата публікації

Буде вам "інспектор Фреймут": Омелян анонсував перевірку українських літаків

Буде вам "інспектор Фреймут": Омелян анонсував перевірку українських літаків
Джерело:  online.ua

Міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що з 2019 року обслуговувати польоти над Україною та на міжнародних рейсах будуть літаки, яким не більше 20 років.

Про це він розповів на брифінгу, передає ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

Омелян також додав, що зараз в Україні є літаки, яким більше 35 і 40 років.

"Щодо технічного стану літаків, ми домовилися, що з наступного року максимальний вік літака, який експлуатується в Україні чи на міжнародних напрямках буде складати не більше 20 років. Ми сьогодні обговорювали можливість введення так званого "інспектора Фреймут" для перевірки стану салонів, бо, інколи, саме салон не відповідає санітарним нормам, особливо старих літаків", - сказано в повідомленні.

Зазначимо, що 3 липня відбулася зустріч представників авіакомпаній та туристичних операторів за участю міністра інфраструктури України.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Дніпрі побудують тестовий майданчик для транспортної системи за аналогією з розробкою відомого американського інженера Ілона Маска Hyperloop.  Попередньо встановлено, що будівництво в Україні Hyperloop обійдеться вдвічі дешевше за будівництво високошвидкісних залізниць.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?