Sony Pictures планує здивувати світ блокбастером про незвичну супергероїню
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Sony Pictures планує здивувати світ блокбастером про незвичну супергероїню

Sony Pictures планує здивувати світ блокбастером про незвичну супергероїню
Джерело:  online.ua

Голлівудська кінокомпанія Sony Pictures планує зняти блокбастер про супергероїню, яка наділена не тільки надзвичайними здібностями, але й має доволі пишні форми.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Deadline.

Відомо, що нову героїню будуть звати Фейс (Віра – англ.). Її суперсила – це телекінез, вміння літати, а також життєрадісність.

"У звичайному житті Фейс буде працювати журналісткою в Лос-Анджелесі. Жінка захоплюється поп-культурою і науковою фантастикою. А у вільний від роботи час вона займається порятунком людей, використовуючи здатність до телекінезу", - сказано в повідомленні.

Над сценарієм буде працювати автор "Американських богів" і "Чорних вітрил" Марія Мельник. А продюсерами картини призначено Тобі Джаффе, Ніла Моріца і Дена Мінтца.

Варто зазначити, що вперше про цю супергероїню згадується в коміксі видавництва Valiant Comics у 1992 році. Тоді її позиціонували як учасницю команди супергероїв під назвою "Провісники".

Як повідомляв ONLINE.UA,  кіностудія Warner Bros.планує зняти окремий фільм про Джокера.  Поінформовані джерела видання стверджують, що виконавцем головної ролі в картині стане відомий американський актор та музикант Джаред Лето. Окрім того, він також буде виконавчим продюсером картини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?