Я готовий сісти за його життя: Бабченко зробив гучну пропозицію Кремлю
Категорія
Україна
Дата публікації

Я готовий сісти за його життя: Бабченко зробив гучну пропозицію Кремлю

Я готовий сісти за його життя: Бабченко зробив гучну пропозицію Кремлю
Джерело:  online.ua

Російський журналіст Аркадій Бабченко готовий, щоб українського режисера Олега Сенцова обміняли на нього. Він запропонував Кремлю звільнити українського політв'язня, який голодує вже понад 50 днів, а замість Сенцова посадити його у в'язницю, щоб російська влада на ньому задовольняла свою ненависть.

Про це Бабченко написав на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

"Слухайте, товариші чекісти, ну ось що ви мізки клюєте? Засилаєте сюди вбивць, відправляєте пранкерів до Грицака. Ви не знаєте, як мене дістати, і не знаєте, як звільнитися від Сенцова. Ну, давайте так - я готовий обміняти себе на Сенцова", - написав Бабченко.

Журналіст закликав Москву звільнити Сенцова і тих українських політв'язнів, за свободу яких голодує режисер. В обмін він запропонував свою кандидатуру, яку російська влада зможе посадити до в'язниці і катувати скільки їй заманеться.

"Олег готовий померти за свободу інших, ну, я готовий сісти за його життя. А ви вирішите свій геморой. Питання з екстрадицією вирішите - я ж досі громадянин вашого довбаного Мордора. Я зараз абсолютно серйозно. Пєсков? Москалькова?", - завершив свою пропозицію Бабченко по обміну Сенцова.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Києві на стадіоні "Олімпійський" пройшла масштабна акція на підтримку Сенцова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?