В Росії різко впав рівень довіри до Путіна: названі головні причини
Категорія
Політика
Дата публікації

В Росії різко впав рівень довіри до Путіна: названі головні причини

В Росії різко впав рівень довіри до Путіна: названі головні причини
Джерело:  online.ua

В РФ провели масштабне опитування, яке показало що росіяни втрачають довіру до президента Володимира Путіна, членів його уряду та інших ТОП-чиновників держави. Вказано, що з січня по червень 2018 року рівень довіри знизився на 12 відсотків: з 60% до 48%.

Про це свідчать результати опитування "Левада-центру", передає ONLINE.UA.

"Опитування в червні 2018 року показало помітне зниження довіри до Володимира Путіна… і політиків Сергія Шойгу і Сергія Лаврова… асоційованим з подіями останніх років", – зазначають соціологи.

Відомо, що рейтинг російського Міністра оборони Шойгу знизився 31% до 19%. Свою підтримку очільнику МЗС Росії Лаврову висловили 14% опитаних – на 11% менше, ніж три місяці тому. Рівень довіри до прем’єра Дмитра Медведєва зменшився з 12% до 9%, до спікера Ради Федерація – з 5 до 2%.

Недовіра до Путіна також зросла: з 6% до 11%.

Соціологи припустили, що ці зміни могла спровокувати втома від зовнішньополітичної напруженості, пенсійна реформа російського уряду та вичерпання ефекту президентської електоральної кампанії.

Опитування проводилось 22 - 26 червня серед 1600 повнолітніх росіян.

Як повідомляв ONLINE.UA, рейтинг президента Росії Володимира Путіна всього за тиждень, з 10 по 17 червня, знизився з 62% до 54% і перебуває на найнижчому рівні з 2013 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?