Нам потрібно бути разом: українські музиканти присвятили новий потужний кліп ЗСУ
Категорія
Україна
Дата публікації

Нам потрібно бути разом: українські музиканти присвятили новий потужний кліп ЗСУ

Нам потрібно бути разом: українські музиканти присвятили новий потужний кліп ЗСУ
Джерело:  online.ua

Українські музиканти з групи Kozak System записали новий потужний кліп, який присвятили бійцям ЗСУ. У ролику вони нагадали, що кожен українець повинен воїнам, які, не вимагаючи нічого взамін, щодня віддають свої життя за свою країну і безпеку її людей.

Відео нового кліпу було опубліковано на сторінці 10-ї окремої гірничо-штурмової бригади в соцмережі, передає ONLINE.UA.

У ролику, крім потужної пісні зі зворушливими словами, по кілька слів сказали учасники Kozak System. Вони звернулися до українців з проханням підтримувати і вірити українським воїнам, не відвертатися від них, коли потрібно всього лише подати руку.

"Ми разом, і нікому не вдасться нас роз'єднати. І тому перемогти нас неможливо. Вір своїм воїнам, будь з ними, підтримуй їх. Слава Україні!",- сказав в кліпі лідер Kozak System Іван Леньо.

Українці прийшли в захват від нового кліпу, присвяченого ЗСУ Вони назвали ролик черговим шедевром, за який подякували Kozak System.

"Мурашки по шкірі", "Якщо ти живеш нормальної мирним життям - це означає, що хтось на фронті робить це можливим. Ти потрібен йому. Він потрібен тобі. Без єдності не вийде нічого", "Тільки радість наповнює серце, когла дивишся цей кліп","Від ролика хочеться плакати спочатку від смутку, а потім від гордості! Нам потрібно бути разом! Героям Слава! ","Низький уклін нашим захисникам! І окремий респект групі KozakSystem за вашу позицію!", - коментують новий ролик українці .

Раніше ONLINE.UA повідомляв, українські волонтери в рамках проекту Wake App, який був запущений для збору пожертвувань на потреби української армії, випустили зворушливий кліп про війну на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?