"Воно" повертається: опубліковано перше фото зі зйомок легендарного горору
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Воно" повертається: опубліковано перше фото зі зйомок легендарного горору

"Воно" повертається: опубліковано перше фото зі зйомок легендарного горору
Джерело:  online.ua

У Twitter-акаунті фільму "Воно" було опубліковано перший знімок з акторами, які грають уже дорослих героїв популярного горору, передає ONLINE.UA.

"Повертаємося в Деррі з Клубом невдах", - зазначено в коментарі до світлини.

Відомо, що у фільмі жахів знімаються Джеймс Мак-Евой, Ісайя Мустафа, Білл Гейдер, Джессика Честейн, Джеймс Ренсон і Енді Бін. Режисером стрічки виступив Андрес Муш'єтті.

"Дорослі герої повертаються в місто дитинства, де колись вони змогли здолати зло, втілене в образі клоуна. Тепер їм доведеться знову з ним боротися", - сказано в повідомленні.

Горор з'явиться на екранах у вересні 2019 року.

Нагадаємо, «Воно» — роман американського письменника Стівена Кінга, написаний у жанрі жахів, уперше опублікований 1986 року видавництвом Viking Press. У творі зачіпаються важливі для Кінга теми: влада пам'яті, сила об'єднаної групи, вплив травм дитинства на доросле життя.

Відповідно до основної сюжетної лінії, семеро друзів із вигаданого міста Деррі в штаті Мейн борються з почварою, що вбиває дітей і здатна втілюватись у будь-яку фізичну форму.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  режисерка фільму "Диво-жінка-2" Петті Дженкінс опублікувала у мережі перші кадри блокбастеру.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?