Син "Королеви рок-н-ролу" покінчив життя самогубством
Категорія
Події
Дата публікації

Син "Королеви рок-н-ролу" покінчив життя самогубством

Син "Королеви рок-н-ролу" покінчив життя самогубством
Джерело:  online.ua

Старший син співачки Тіни Тернер, Крейг Раймонд Тернер, наклав на себе руки. Його знайшли мертвим 3-го липня у власному будинку.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Variety.

"Син американо-швейцарської співачки був знайдений мертвим у вівторок вдень у своєму будинку в Каліфорнії з самонанесеним вогнепальним пораненням", - пише видання.

Крейг народився в 1959 році. Його батько - саксофоніст і учасник музичного гурту Реймонд Хілл. Через кілька років співачка вийшла заміж за Айка Тернера, який усиновив Крейга.

Вказано, що раніше син співачки працював агентом з нерухомості в долині Сан-Фернандо. Він був членом Національної асоціації ріелторів і Каліфорнійської асоціації ріелторів.

Йому було 59 років.

Нагадаємо, Тіна Тернер — американська співачка, громадянка Швейцарії (з 2013), автор пісень, акторка й танцівниця, володарка восьми премій Греммі. За свій артистизм, темперамент і сценічну виразність вона носить титул «Королеви рок-н-ролу».

Раніше ONLINE.UA повідомляв,  що культовий шведський діджей Avicii, якого знайшли мертвим 20 квітня, ймовірно покінчив життя самогубством.  Музикант покінчив із собою скориставшись склом від розбитої пляшки з-під вина. За деякими даними, він розрізав собі шию, за іншими — зап’ястя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?