Йду в президенти: відомий український політик виступив з неочікуваною заявою
Категорія
Україна
Дата публікації

Йду в президенти: відомий український політик виступив з неочікуваною заявою

Йду в президенти: відомий український політик виступив з неочікуваною заявою
Джерело:  online.ua

Один із лідерів партії "Рух нових сил" Юрій Дерев’янко заявив, що має намір балотуватися в президенти України. Він також додав, що хоче створити систему неоекономіки та цифрової держави.

Про це політик повідомив в Instagram, передає ONLINE.UA.

"Я йду в президенти. Йду, щоб створити нову систему – систему неоекономіки та цифрової держави", – сказно в повідомленні.

Політик також розповів про свої засади: 4 податки, економічна легалізація, постійний вплив кожного громадянина на важливі державні рішення. Він підкреслив, що це дозволить сучасним українцям жити в успішній державі, яка буде номером один в Європі.

Юрій Дерев’янко надіється, що українці почнуть мислити категоріями Big Data, блокчейн, робототехніки, смарт-контрактів, а не категоріями корупції, олігархії, бюрократії та вічної боротьби з ними.

"Якщо ви згодні, ставте лайк та поширюйте цю інформацію. Будемо разом творити країну неоекономіки та цифрової держави", – додав він.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA,  результати соціологічного дослідження BURI-Україна свідчать, що перший етап виборів президента України мають всі шанси виграти Петро Порошенко і Юлія Тимошенко. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?