Творець біткоїна: я готовий розповісти світу всю правду
Категорія
Технології
Дата публікації

Творець біткоїна: я готовий розповісти світу всю правду

Творець біткоїна: я готовий розповісти світу всю правду
Джерело:  online.ua

Творець біткоїна Сатоші Накамото найближчим часом опублікує книгу про своє життя,  в якій читачі "зможуть знайти відповіді на всі запитання".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Bloomberg.

Окрім того, на його сайті детально описується уривок літературного твору, що складається з двох частин, який буде короткою історією створення криптовалюти.

"Я хотів би, щоб імена і факти були відомі", - сказано в повідомленні.

Автор також зробив офіційну заяву про те, що Сатоші Накомото - це псевдонім.

"Я збираюся дещо пояснити. Я знаю, що деякі з вас можуть чути про це не в перший раз, але я повинен публічно заявити про це, і так як раніше публічної заяви не було, я зроблю її офіційною",- додав він.

Також анонім додав, що Сатоші Накамото - не справжнє ім'я, не юридична назва, а "суть думок і розуму".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше популярний американський репер 50 Cent (справжнє ім’я — Кертіс Джексон) заробив близько 8 мільйонів доларів на біткоїнах.  Так, свій альбом Animal Ambition 2014 року виконавець вирішив продавати за криптовалюту, коли курс біткоіна становив всього 662 долара.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?