Депутат Мураєв покинув дружину заради молодої актриси
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Депутат Мураєв покинув дружину заради молодої актриси

Депутат Мураєв покинув дружину заради молодої актриси
Джерело:  Коментарі

Народний депутат, один з лідерів партії «За життя» Євген Мураєв залишив дружину з двома дітьми заради молодої актриси, що грає в російських серіалах. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Комментарии.ua.

«Новою обраницею народного депутата Євгена Мураєва стала модель і актриса Катерина Гордієнко. Саме заради неї політик залишив свою офіційну дружину, племінницю лідера партії «За життя» Вадима Рабіновича - Валерію Мураєву. Двоє спільних дітей, які є у Мураєва і його вже колишньої дружини, не стали аргументом для нардепа, щоб не піддатися на спокусу молодої актриси і не йти з сім'ї», - йдеться в статті.

Автори уточнюють, що нова обраниця депутата 1993 року народження, родом з Харкова, відома за ролями в російських комедіях і серіалах.

«Мабуть, депутата Верховної Ради Мураєва абсолютно не бентежить те, що подруга його серця знімається на території країни-агресора в компанії людей, які підтримують терористів», - наголошується в матеріалі.

За інформацією видання, про те, що у Мураєва роман з молодою актрисою, стало відомо ще в 2017 році. А в лютому 2018 года фото, на якому Євген Мураєв вечеряє з Катериною Гордієнко в одному зі столичних ресторанів, опублікував відомий блогер Павло Нусс.

Журналісти також стверджують, що любовне захоплення Мураєва і відхід з сім'ї, в якій без батька залишилося двоє дітей, внесли розбіжності у відносини депутата з Вадимом Рабіновичем.

«Такі дії ставлять хрест на його (Мураєва, - ред.) надіях стати дійсно великим політиком. Можна скільки завгодно виходити на маніфестації і лаяти владу, але є речі, які нормальний виборець не пробачить ніколи», - цитує своє джерело видання.

Автори матеріалу нагадують, що в європейській і українській політиці не раз зустрічалися ситуації, коли відомі політики ставили свою репутацію під загрозу на піку кар'єри. З найбільш відомих - одруження Петра Симоненка на журналісткою Оксаною Ващенко, роман Леоніда Черновецького з Оленою Савчук, секс-скандали за участю В'ячеслава Богуслаєва, Сергія Шахова, і т. Д.

У світовій практиці також відомі випадки зрад, через які політик ставив власну кар'єру під удар. Найбільш яскравим з них був зв'язок екс-президента США Білла Клінтона з Монікою Левінські, яка привела до його імпічменту. Також можна згадати звинувачення колишнього директора МВФ Домініка Стросс-Кана в згвалтуванні покоївки, яка коштувала йому політичної кар'єри і не дозволило брати участь у виборах президента Франції.

«Повертаючись до Євгена Мураєва, можна спрогнозувати, що його захоплення молодою пасією і відхід з сім'ї може коштувати йому політичної кар'єри. По-перше, український виборець в більшості шанує підвалини традиційної сім'ї. І вже тим більше не підтримає рішення політика залишити двох дітей заради актриси і моделі. А по-друге, саме родичі першої дружини Валерії допомогли Євгену Мураєву потрапити в українську політику. Чи захоче тепер Вадим Рабинович, з племінницею якого розлучився Мураєв, мати справу зі зрадником і руйнівником сім'ї?» - задаються питанням журналісти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?