Бойовики продовжують наступ у період "хлібного" перемир'я: серед бійців ЗСУ багато поранених
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики продовжують наступ у період "хлібного" перемир'я: серед бійців ЗСУ багато поранених

Бойовики продовжують наступ у період "хлібного" перемир'я: серед бійців ЗСУ багато поранених
Джерело:  online.ua

Ситуація на Донбасі залишається складною, незважаючи на введене "хлібне" перемир'я. Бойовики продовжують обстрілювати позиції ООС по всій лінії зіткнення, в результаті чого поранення отримали четверо українських захисника.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

Всього за минулу добу, 4 липня, противник 19 разів відкривав вогонь по позиціях ЗСУ, застосовуючи заборонену зброю. На Луганському напрямку, в районы Кримського і Прічепіловки враг атакував українських військових з БМП, великокаліберних кулеметів, гранатометів і 82-мм мінометів. На Світлодарському напрямку бойовики обстрілювали українських захисників з протитанкових гарнатометів, внаслідок чого двоє бійців ЗСУ отримали поранення.

В районі Зайцевого і Південного, на Горлівському напрямку, противник під прикриттям диверсійно-розвідувальної групи вів вогонь з автоматичних і ручних гранатометів, а також зі стрілецької зброї. Українські захисники змусили ворога відступити. За даними розвідки, один бойовик-диверсант загинув, підірвавшись на вибуховому пристрої, а ще шестеро отримали поранення.

На Донецькому напрямку бойовики з гранатометів і стрілецької зброї обстрілювали сили ЗСУ біля Невельського, Авдіївки і Новомихайлівки. На Маріупольському - в районі Талаківці, Водяного, Лебединського, Павлопіля і Широкино ворог відкривав вогонь з 120-мм мінометів і ручних протитанкових гранатометів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що ватажок "ДНР" Олександр Захарченко висунув нову скандальну умову для "мирних" переговорів з українською владою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?