Нове отруєння біля Солсбері: поліція повідомила шокуючі подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

Нове отруєння біля Солсбері: поліція повідомила шокуючі подробиці

Нове отруєння біля Солсбері: поліція повідомила шокуючі подробиці
Джерело:  online.ua

Поліція Великої Британії заявила, що нове отруєння двох людей біля Солсбері було викликане нервово-паралітичною речовиною "Новичок".

Про це повідомляє The Guardian з посиланням на свої джерела, передає ONLINE.UA.

"44-річна Дон Стерджесс з Солсбері і 45-річний Чарлі Роулі з Еймсбері знаходяться в критичному стані в районній лікарні Солсбері, де раніше лікувалися Скрипалі", - сказано в повідомленні.

Помічника комісара Скотланд-Ярду Ніл Бас розповів про причину трагедії через день після того, як двоє громадян Великої Британії були знайдені в несвідомому стані, який спочатку пов'язували з наркотиками.

Варто зазначити, що будинок пари знаходиться всього за вісім миль від того місця, де були знайдені отруєні нервово-паралітичною речовиною колишній російський шпигун Сергій Скрипаль і його дочка Юлія.

Нагадаємо, 4 липня поліція Великої Британії заявила, що у сусідньому з Солсбері місті виявлені чоловік і жінка без свідомості. Відомо, що у розпочатому розслідуванні поліції беруть участь кілька структур.

Представник МЗС Росії Марія Захарова називала одним з ймовірних джерел походження "Новачка" Великобританію, Словаччину, Чехію і Швецію. Тоді міністр оборони Чехії Карла Шлехтова заявила, що подібні заяви абсурдні.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше президент Чехії заявив про виготовлення у його країні невеликої кількості нервово-паралітичного газу А-320, який належить до категорії отруйних речовин "Новачок".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?