Президент Сербії розповів, чому завжди підтримує Україну
Категорія
Політика
Дата публікації

Президент Сербії розповів, чому завжди підтримує Україну

Президент Сербії розповів, чому завжди підтримує Україну
Джерело:  online.ua

Президент Сербії Александар Вучич заявив, що завжди підтримував і продовжує підтримувати територіальну цілісність України, оскільки Київ ніколи не робив нічого проти Сербії.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на N1.

Вказано, що один із російських журналістів зазначив, що візит до Сербії українського президента Петра Порошенка є логічним продовженням зовнішньої політики Сербії, оскільки та намагається балансувати між РФ і Заходом. Вучич зразу ж відповів на цей закид.

"Я запитую вас, що зробила Україна проти Сербії та проти сербів? Чи можете ви відповісти мені? Я навіть не можу цього зробити. Не хвилюйтеся, не можу ні я, ні ви. Як і коли я запитую людей із Заходу, що Росія зробила проти нас. А коли вони запитують мене: "Що ми зробили проти вас?", у мене є цілий список", - сказав він.

Вучич також розповів, що в його країні є багато людей, які у конфлікті між українцями і росіянами підтримують останніх.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент Сербії Александар Вучич провів переговори з лідером Косова Хашимом Тачі в Брюсселі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?