Сигнал надії: в США з'явився годинник, який відраховує дні до кінця президентства Трампа
Категорія
Світ
Дата публікації

Сигнал надії: в США з'явився годинник, який відраховує дні до кінця президентства Трампа

Сигнал надії: в США з'явився годинник, який відраховує дні до кінця президентства Трампа
Джерело:  online.ua

В американському Сіетлі на одному з приватних будинків з'явився незвичайний годинник, який веде зворотний відлік до кінця президенства чинного американського лідера Дональда Трампа.

Відповідне фото було опубліковано в соцмережі, передає ONLINE.UA

Творці годинника навіть створили для нього аккаунт в Інстаграм, де можна в будь-який момент подивитися, скільки днів залишилося до закінчення першого президентського терміну Трампа. Відзначається, що незвичайний годинник дістався новим власникам будинку в "спадок" від попередніх господарів, які в договорі купівлі-продажу поставили умову на збереження годинника із зворотним часом на стіні будівлі.

Нові власники годинника зі зворотнім відліком терміну президентства Трампа назвали його "сигналом надії". Вони заявили, що чим менше днів Трампу залишається до закінчення терміну, тим більше надії з'являється на те, що влада США зміниться.

Творець годинника на даний момент переїхав в інший район Сіетла. Він заявив, що аналогічна вивіска з'явиться і на його новому будинку, так як він не згоден з політикою Трампа і з нетерпінням чекає того моменту, коли діючий президент США покине свій пост.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що посол США в Естонії Джеймс Мелвілл-молодший вирішив достроково піти у відставку через скандальні заяви Трампа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?