Прийшов "русскій мір": в мережі показали, що стало з місцем проведення "КаZантипа" після анексії Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

Прийшов "русскій мір": в мережі показали, що стало з місцем проведення "КаZантипа" після анексії Криму

Прийшов "русскій мір": в мережі показали, що стало з місцем проведення "КаZантипа" після анексії Криму
Джерело:  online.ua

"Територія щастя" в кримському селі Поповка, де щорічно проводився популярний фестиваль "КаZантип", повністю зруйнована після анексії Криму. У мережі показали, на що "русскій мір" перетворив популярну турбазу.

Відповідне відео опублікували очевидці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

"Ви тільки подивіться, у що русня перетворила "Казантип". Щастя там більше не живе. Замість сміху, радості і веселощів туди прийшов проклятий русскій мір", - підписали ролик автори.

Користувачі мережі були шоковані побаченим. При цьому вони відзначили, що після окупації багато територій півострова повністю "вбиті".

"Мда. Це тільки одна турбаза. Там весь Казантип убитий в мотлох. Вони ж сказали - більше розпусти не буде. І життя теж. Єдине нормальне місце в Криму, та й в Україні напевно, де молодь могла нормально відірватися", "Не дивуйтеся! 17 мільйонів кв.км. мокши засрані. В нашому місті також засрані будинки, під'їзди, ліфти, автобуси, дерева, стіни. Все, до чого дотяглися брудні руки російських варварів", "Чому проклятий? "Ура, ми на батьківщині. Путін наш рульовий. Ми і Путін єдині. Росія - ми тебе любимо. Хоч камені з неба, але ми щасливі". А потім в один момент .... а при Україні було краще. І швидко всі за закордонними паспортами, і швидко всі з Криму. Щасливо залишатися, крисчане", "Пам'ятається як "президент" Казантипу в 2014 вітав кримський народ з правильним вибором. Тому, отримали, що хотіли",- коментують користувачі ситуацію з "КаZантипом".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в мережі опублікували показові фото зірваного сезону в окупованому Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?