Versus по-українськи: Гриценко покликав Тимошенко на дебати
Категорія
Україна
Дата публікації

Versus по-українськи: Гриценко покликав Тимошенко на дебати

Versus по-українськи: Гриценко покликав Тимошенко на дебати
Джерело:  online.ua

Очільник партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко запросив лідера партії "Батьківщина" і нардепа Юлію Тимошенко на публічні дебати щодо зміни Конституції.

Про це він повідомив у Facebook, передає ONLINE.UA.

"Запрошую Тимошенко Юлію Володимирівну на відкриті дебати в прямому ефірі на тему нової Конституції України. Замість монологів чи закулісних домовленостей щодо змісту Основного закону", – сказано в повідомленні.

Політик підкреслив, що Тимошенко висловилася за обмеження повноважень президента, перетворення України на парламентську республіку з ключовою роллю канцлера чи канцлерки як глави держави з опорою на парламент.

"Моя позиція з цього питання - абсолютно протилежна: протистояння двох центрів виконавчої влади має бути скасоване, але іншим шляхом, і ключовою фігурою має бути президент, всенародно обраний", – заявив він.

Він також наголосив, що на нинішньому етапі категорично неприйнятно обмежувати повноваження і як верховного головнокомандувача, і як ключової фігури в сфері дипломатії для пошуку миру, і для боротьби з корупцією.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, голова партії і фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що буде брати участь в наступних президентських виборах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?