Жахливі страждання: зоозахисник розповів, як в Україні тестують косметику на тваринах
Категорія
Україна
Дата публікації

Жахливі страждання: зоозахисник розповів, як в Україні тестують косметику на тваринах

Жахливі страждання: зоозахисник розповів, як в Україні тестують косметику на тваринах
Джерело:  online.ua

Українські зоозахисники б'ють на сполох через те, що в Україні досі тестують косметику на тваринах, завдаючи їм жахливі страждання, хоча для цього вже є альтернативні методики.

Про це на своїй сторінці в соцмережі написав зоозахисник Олександр Тодорчук, передає ONLINE.UA.

Він вказав, що інститути та університети досі на законодавчому рівні "випалюють очі, руйнують легені і завдають інші страждання тваринам", так як в українському законодавстві відсутні гуманістичні зміни. Йдеться про те, що виробники косметики до сих пір виправдовують "знущання" над тваринами санітарними нормами, які затвердили ще десятиліття тому.

За словами Тодорчука, представники товариства UAnimals звернулися з офіційними запитами в інститути, де підтвердили, що дійсно тестування косметичних засобів на тваринах досі проводиться в Україні, так як альтернативні методи на державному рівні не передбачені.

Зоозахисник закликав українську владу переглянути законодавство щодо захисту тварин і припинити середньовічний садизм. Він назвав тестування на тваринах - знущанням заради знущання. Також Тодорчук попросив українців відмовитися від продукції тих брендів, які перевіряють її на тваринах та перейти на crueltyfree продукцію, яка тестується за допомогою альтернативних методів.

Раніше ONLINE.UA разом з волонтерами притулку для тварин "Сіріус"запустив серію матеріалів "Знайди друга" з метою привернути увагу громадськості до проблеми бездомних тварин в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?