У США встановили новий рекорд з поїдання хот-догів
Категорія
Світ
Дата публікації

У США встановили новий рекорд з поїдання хот-догів

У США встановили новий рекорд з поїдання хот-догів
Джерело:  online.ua

У нью-йоркському Брукліні відбулися щорічні змагання з поїдання хот-догів. На цікавому турнірі був встановлений черговий рекорд - чоловік за 10 хвилин з'їв 74 хот-дога.

Про нового рекордсмена на турнірі з поїдання хот-догів повідомляється в Twitter-акаунті Major League Eating, передає ONLINE.UA.

Чемпіоном турніру став Джої Чеснат. Його суперником на змаганнях був Кармен Чінкотті, якому вдалося з'їсти "всього лише" 64 хот-дога. Відомо, що рекордсмен за свою перемогу не тільки "наївся", але і отримав нагороду в розмірі 10 тисяч доларів.

Джої Чеснат на турнірі з поїдання хот-догів (фото - twitter.com)

Слід зазначити, що Джої Чеснат в 2018 році переміг власний же рекорд. Як з'ясувалося, протягом останніх 11 років він щорічно перемагає на даному турнірі і кожен раз покращує свій результат. У 2017 році американцю вдалося з'їсти 72 хот-дога за 10 хвилин.

Аналогічний турнір з поїдання хот-догів орагнізатори проводять не тільки серед чоловіків, але і серед жінок. У 2018 році його переможницею стала Мікі Судо, яка з'їла 37 хот-догів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що малайзійська ілюзіоністка потрапила в Книгу рекордів Гіннеса. Вона встановила світовий рекорд по швидкості переодягання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?