Британський комік анонсував вихід нової комедії про Трампа: опубліковано тизер
Категорія
Світ
Дата публікації

Британський комік анонсував вихід нової комедії про Трампа: опубліковано тизер

Британський комік анонсував вихід нової комедії про Трампа: опубліковано тизер
Джерело:  online.ua

Популярний британський комік Саша Барон Коен анонсував вихід свого нового комедійного фільму. Після перегляду тізера глядачі припустили, що комедія буде про президента США Дональда Трампа.

Відповідне відео було опубліковано на сторінці коміка в соцмережі, передає ONLINE.UA.

У ролику Коен показав деякі фрагменти за участю Трампа, в яких президент США критикує коміка за "бездарність".

"Цей третьосортний персонаж на ім'я Саша Барон Коен. Все, чого я хочу, - щоб ти отримав по обличчю багато разів і опинився в лікарні. Іди в школу, Саша Барон Коен, навчися бути смішним",- сказав в ролику Трамп.

Саша Барон Коен при цьому не розкрив подробиць майбутньої картини. Він лише зазначив, що вона скоро вийде в ефір, натякнувши на те, що сюжет комедії відбуватиметься в Trump University, навчальному закладі, який чинний президент США відкрив у 2005 році.

Британські ЗМІ активно обговорюють нову комедію про Трампа. Вони не виключають, що картина Саші Барона Коена буде повнометражною.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відомий американський актор Роберт Де Ніро вилаяв американського лідера Дональда Трампа в прямому ефірі, пославши його "до біса".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?