Магнітні бурі у липні 2018: графік та рекомендації
Категорія
Україна
Дата публікації

Магнітні бурі у липні 2018: графік та рекомендації

Магнітні бурі у липні 2018: графік та рекомендації
Джерело:  online.ua

Експерти Лабораторії рентгенівської астрономії Сонця спрогнозували, що в липні 2018 року очікуються дві потужні магнітні бурі, які будуть сильніше, ніж в червні.

Графік очікуваних магнітних бур в липні 2018 був опублікований на сайті ФІАН, передає ONLINE.UA.

Фахівці попередили, що сильні магнітні бурі в липні 2018 року очікуються 15, 18 і 22 числа. При цьому в понеділок, 23 липня, за прогнозом експертів, очікується найпотужніша магнітна буря, яка досягне рівня G1.

Вчені нагадують, що в більшій мірі магнітні бурі на собі відчувають метеозалежні люди. У них можуть виникати сильні головні болі, підвищуватися тиск, а також загострюватися хронічні захворювання. Щоб максимально полегшити самопочуття в період магнітних бур, медики рекомендують: уникати стресів і інтенсивних фізичних навантажень, збалансовано харчуватися і проводити багато часу на свіжому повітрі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в 2018 році очікуються до 35 магнітних бур, чотири з яких будуть дуже сильними. Експерти спрогнозували, що найнебезпечнішими для метеочутливих людей стануть 12-17 травня, 15-18 липня, 1-10 вересня і 26-29 грудня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?