Бойовики збільшили кількість обстрілів на Донбасі: серед бійців ЗСУ є поранені
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики збільшили кількість обстрілів на Донбасі: серед бійців ЗСУ є поранені

Бойовики збільшили кількість обстрілів на Донбасі: серед бійців ЗСУ є поранені
Джерело:  online.ua

Ситуація на Донбасі складна, незважаючи на введене з 1 липня перемир’я. Ворог постійно збільшує кількість обстрілів: протягом минулої доби бойовики 26 разів обстріляли українські позиції, застосувавши гранатомети, кулемети, стрілецьку зброю і на окремих ділянках БМП.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

В результаті обстрілів на Донбасі поранений боєць ЗСУ.

Вказано, що на Луганському напрямку в районі н.п. Кримське ворог застосовував гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Вкотре російські найманці вчинили провокацію в районі розведення сторін у н.п.і Станиця Луганська, відкривши вогонь зі стрілецької зброї.

"На Світлодарському напрямку противник відкривав прицільний вогонь із автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів у районі н.п. Світлодарськ та Новолуганське. Одного військовослужбовця було поранено. На Горлівському та Донецькому напрямках бойовики використовували гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю, обстрілюючи позиції в районі Південного та Авдіївки", - сказано в повідомленні.

На Маріупольському напрямку вкотре спостерігається велика кількість ворожих провокацій. У районі н.п. Широкине, Талаківка, Водяне російські найманці відкривали вогонь з гранатометів та стрілецької зброї, намагаючись змусити наших захисників відкрити вогонь у відповід.

За поточну добу втрат серед українських військових немає.

Українська розвідка повідомляє, що протягом минулої доби вдалося ліквідувати одного бойовика.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Порошенко назвав єдиний спосіб завершення конфлікту на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?