Запам'ятайте, РФ - агресор: як Трампа готують до зустрічі з Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

Запам'ятайте, РФ - агресор: як Трампа готують до зустрічі з Путіним

Запам'ятайте, РФ - агресор: як Трампа готують до зустрічі з Путіним
Джерело:  online.ua

Аналітичний центр Heritage Foundation опублікував спеціальну пам'ятку президенту Дональду Трампу щодо позиції США стосовно РФ, України та НАТО. Представники організації впевнені, що вона допоможе голові Білого дому прийняти правильні рішення в ході саміту з президентом РФ Володимиром Путіним.

Пам'ятку аналітичний центр оприлюднив на своїй офіційній сторінці, передає ONLINE.UA.

У твіті, в якому організація тегнула Трампа, йдеться наступне: "Ось що треба пам'ятати перед мандрівкою Дональда Трампа до Європи:

  • Росія це агресор, а Україна - жертва.

  • Крим належить Україні.

  • Війська США та НАТО у Європі служать національним інтересам США.

  • Європейці повинні витрачати більше на оборону.

  • Дії Путіна вказують на те, що йому не можна довіряти."

Зазначимо, що посол США у Москві Джон Хантсман повідомив, що американський лідер обговорюватиме з Путіним "шкідливу діяльність" Кремля.

"Президент вірить, що покращення стосунків з Росією піде на користь і США, і Росії, але м’яч насправді знаходиться на російському полі і президент не зніматиме з Росії відповідальність за її шкідливу діяльність",- сказано в повідомленні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Гельсінкі пройде кілька акцій протесту та мітингів під час саміту американського лідера Дональда Трампа з президентом РФ Володимиром Путіним.  За попередньою інформацією, заплановано чотири демонстрації. Зазначимо, зустріч відбудеться 16 липня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?