Саміт Трампа і Путіна: Кремль готує нову угоду
Категорія
Політика
Дата публікації

Саміт Трампа і Путіна: Кремль готує нову угоду

Саміт Трампа і Путіна: Кремль готує нову угоду
Джерело:  online.ua

Влада РФ працює над новою угодою, яку має намір затвердити в ході саміта американського лідера Дональда Трампа та президента Росії Володимира Путіна. Відомо, що зараз Кремль проводить активні переговори зі своїми колегами у Вашингтоні.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Bloomberg.

ЗМІ зазначає, що це має бут угода, яка дозволить президенту США представити свій саміт з главою РФ як тріумф. Саме це дозволить виправдати кроки з відновлення американсько-російських відносин.

"Москва одночасно веде переговори з Тегераном, щоб той вивів війська із зайнятих територій в Сирії, куди мають зайти війська, лояльні президенту Сирії Башару Асаду. Путін дав свою принципову згоду на американські та ізраїльські вимоги, щоб іранські війська покинули південну Сирію", - сказано в повідомленні.

Президент РФ вирішив, що йому потрібно вести переговори з главою Білого дому особисто, тому сторони можуть зустрітися без помічників, як це зробили Трамп і Кім Чен Ин в Сінгапурі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  в Польщі побоюються непередбачених наслідків за результатами зустрічі Путіна і Трампа в Гельсінкі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?