Гройсман розказав, скільки знадобиться коштів на перерахунок пенсій
Категорія
Економіка
Дата публікації

Гройсман розказав, скільки знадобиться коштів на перерахунок пенсій

Гройсман розказав, скільки знадобиться коштів на перерахунок пенсій
Джерело:  online.ua

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що на перерахунок пенсій українцям з державного бюджету потрібні десятки мільярдів гривень.

Про це він розповів під час Години запитань до уряду у Верховній Раді, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Укрінформ".

"Нам потрібні десятки мільярдів, щоб зробити перерахунок пенсій. Це десятки мільярдів! І це все має бути продуктом національної економіки, і ми цим сьогодні займаємося",- відповів Гройсман на запитання народного депутата Олега Ляшка щодо необхідності підвищення пенсій.

Голова Кабміну додав, що підтримує позицію парламентаріїв щодо необхідності підвищення соціальних стандартів, зарплат та пенсій, але зазначив, що все це можливо лише тоді, коли економіка реально розвиватиметься.

Також Гройсман зазначив, що КМУ робить усе можливе, аби покращити ситуацію.

"Навіть за таких складних умов було збільшено мінімальну зарплату, дано старт пенсійній реформі", - сказав він.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що президент Петро Порошенко підписав указ про відродження Чорнобильської зони і посилення соціального захисту ліквідаторів аварії на ЧАЕС.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?