Розкажи про це світу: Одеський кінофестиваль запустив спецпроект #FREESENTSOV
Категорія
Україна
Дата публікації

Розкажи про це світу: Одеський кінофестиваль запустив спецпроект #FREESENTSOV

Розкажи про це світу: Одеський кінофестиваль запустив спецпроект #FREESENTSOV
Джерело:  online.ua

Одеський міжнародний кінофестиваль презентував проект  #FREESENTSOV  - на офіційному сайті заходу з'явився спеціальний розділ, в якому детально розповідається про українського режисера Олега Сенцова, який незаконно перебуває в російській в'язниці.

Про це повідомляє ONLINE.UA.

Тепер на сайті можна ознайомитися з короткою біографією режисера, а також хронікою його затримання, судового слідства, ув'язнення і етапування до колонії "Білий ведмідь", яка розташована за полярним колом.

Також на порталі розповідається про найбільш масштабні акції на підтримку Сенцова, які відбувалися як в Україні так і за кордоном за участю зірок кіно.

Окрім того, у спецпроекті є цитати режисера, серед яких є й така фраза: "Якщо нам судилося стати цвяхами в кришку труни тирана, то я хотів би бути таким цвяхом. Просто знайте, що цей цвях не зігнеться".

У розділі також можна переглянути відео, в якому українські знаменитості читають лист Сенцова.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше двоюрідна сестра українського політв’язня Олега Сенцова Наталія Каплан зустрілася з ним у російській колонії в Лабитнангі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?